logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

نماینده ولی فقیه:

اجلاس سران اسلامی به تصمیمات سخیفی علیه ایران روی آورده است

اجلاس سران اسلامی به تصمیمات سخیفی علیه ایران روی آورده است
نماینده ولی فقیه در استان اظهار داشت: اجلاس سران اسلامی به تصمیمات سخیفی علیه ایران روی آورده است که این بسیار جای تاسف دارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از پایگاه خبری اوشیدا عباسعلی سلیمانی، در جلسه شورای اداری شهرستان زابل گفت: اجلاس سران اسلامی به تصمیمات سخیفی علیه ایران روی آورده گویا در دل اسلام جریان فلسطین، یمن و دیگر کشورهای اسلامی وجود ندارد.

وی در ادامه گفت: پس از معرفی امام جمعه بنجار دیگر شهری که واجد شرایط دارا بودن امام جمعه باشد وجود ندارد چرا که در حال حاضر سیستان دارای هفت امام جمعه می باشد.

وی با اشاره به ورود سیلاب به سیستان عنوان کرد: ورود سیلاب و دشت مال به منطقه سیستان باعث خوشحالی مردم منطقه شده است هر چند این آب ناشی از بارندگی و ذوب شدن برفها و سرریز شدن سد کجکی در کشور افغانستان است.

وی تاکید کرد: رییس مجلس شورای اسلامی در سفر به سیستان وبلوچستان قول پیگیری لایحه منطقه آزاد تجاری سیستان را دادند که امیدواریم به زودی منطقه آزاد تجاری سیستان ایجاد شود.
وی در این راستا گفت: منطقه آزاد تجاری سیستان مکمل منطقه آزاد تجاری چابهار است چرا که باعث اتصال ایران اسلامی به کشورهای آسیای میانه می شود.

وی ابراز داشت: کلنگ کارخانه بزرگ لاستیک سازی اواخر سال گذشته به زمین زده شد که امیدواریم در سال اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل این کارخانه شکل پیدا کند.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری اوشیدا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه